Promenád
Feltöltő: Tóth Alex / 2011-04-11 09:40:26

Első Algyői Magazin a Rádió 7-ben A mai naptól egy új, remélhetőleg hagyományteremtő magazinnal jelentkezik a Rádió 7. A minden hónap második péntekén 13:15-től jelentkező magazinműsorunkban Algyő Nagyközség aktuális történéseit, eseményeit, beruházásait mutatjuk be érintett algyői intézmény és civilszervezeti vezetők segítségével. Második Algyői Magazin a Rádió 7-ben A Rádió 7-ben minden hónap második péntekén 13:15-től jelentkező magazinműsorunkban Algyő Nagyközség aktuális történéseit, eseményeit, beruházásait mutatjuk be, érintett algyői intézmény és civilszervezeti vezetők segítségével. A május 13-i adásunkban a Borbála Fürdőben épülő medencéről, és az intézmény szolgáltatásairól, valamint a május 29-én megrendezésre kerülő Repüléstörténeti Emléknapról, Családi Gyermeknapról, Pálinkafőzetek Versenyéről és I. Algyői Nemzetközi Vitéztalálkozóról is szó esett. Harmadik Algyői Magazin a Rádió 7-ben A Rádió 7-ben minden hónap második péntekén 13:15-től jelentkező magazinműsorunkban Algyő Nagyközség aktuális történéseit, eseményeit, beruházásait mutatjuk be, érintett algyői intézmény és civilszervezeti vezetők segítségével. A június 10-i műsorban szó volt az új iskolában zajló informatikai fejlesztésről, és a településen megrendezésre kerülő nyári táborokról is. Az adás egy sportsikerrel zárult, hiszen az ifjú algyői taekwondós, Tari Viktor első helyezést ért el egy horvátországi versenyen. Negyedik Algyői Magazin a Rádió 7-ben A Rádió 7-ben minden hónap második péntekén 13:15-től jelentkező magazinműsorunkban Algyő Nagyközség aktuális történéseit, eseményeit, beruházásait mutatjuk be, érintett algyői intézmény és civilszervezeti vezetők segítségével. A július 8-i műsorban szó esett a Borbála Fürdőben épülő új termálmedencéről, az Anna Búcsúról, valamint Berkes István ladacross versenyző sikereiről is. Ötödik Algyői Magazin a Rádió 7-ben A Rádió 7-ben minden hónap második péntekén 13:15-től jelentkező magazinműsorunkban Algyő Nagyközség aktuális történéseit, eseményeit, beruházásait mutatjuk be, érintett algyői intézmény és civilszervezeti vezetők segítségével. Az augusztus 12-i műsorban szó esett az új iskoláról, amit hamarosan birtokba vesznek a gyerekek, illetve hallhattak a lovasnapok eseményeiről. Újabb algyői sportsiker született, Győrfi Tamással ifjúsági Európa bajnok kajakossal beszélgettünk.

Feltöltő: Tóth Alex / 2011-03-16 18:32:08
Elfogta a rendőrség azt a 16 éves helybeli fiút, aki az elmúlt egy hónapban háromszor is megrongálta a hódmezővásárhelyi Kossuth téren felállított háromdimenziós térképet több százezer forintos anyagi kárt okozva. A felderítést nagyban segítette a közelmúltban a belvárosba telepített térfigyelő kamera rendszer is. A térfigyelő rendszer videófelvételeivel!
Feltöltő: Tóth Alex / 2011-03-02 16:58:27
Március 5-én, szombaton rendezik meg Hódmezővásárhelyen a Roland Ringen az I.Várdi Hóderbyt, amelyre várják a kalandkedvelő embereket az egész országból. A versenyen a jelentkezők több kategóriában kipróbálhatják magukat.
Feltöltő: Tóth Alex / 2011-02-13 16:28:50
Bálint nap előtt választani sem lehetett volna ideillőbb vendéget mai Szőttes műsorunkba, mint Giláné Szenti Erzsébet élelmezésvezetőt aki a Csúcs-i Olvasókör volt elnökhelyettese. Vásárhelyi, földműves család leánya, családanya, közéleti ember, ezer szállal kötődve a tanyavilághoz, szeretteihez, múltjához, jelenéhez.
Feltöltő: Tóth Alex / 2010-08-09 10:10:38
Valaki kötéllel a vásárhelyi Városellátó Kft. Vámház utcai telephelyének kerítéséhez kötözött egy kutyát értesítette egyik hallgatónk csütörtök hajnalban szerkesztőségünket. Kiérkezésünkkor a középméretű, barna-fehér kutyát valóban a drótkerítéshez kötözve találtuk, és láthatóan nagyon félt.
Feltöltő: Tóth Alex / 2010-04-11 16:11:44
A választásra jogosultak 44,95 százaléka, 151.281 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választások első fordulójában 15 óráig Csongrád megyében az Országos Választási Iroda (OVI) adatai szerint. Tájékoztató adatok 15:00 óráig megjelentek számáról és arányáról.