Promenád
Feltöltő: Nagy Ágnes / 2014-06-10 15:00:46

Eltörölheti a tartós élelmiszereken szereplő lejárati idő feltüntetését az unió, a sokszor még fogyasztható élelmiszerek közül ugyanis több millió tonnányi végzi hulladékként, csak azért, mert egy "viszonyítási" dátum szerepel a termékeken. Magyarországon igazán egy olyan törvénymódosítás segíthetne, amely lehetővé teszi, hogy a lejárt minőség-megőrzési idejű termékeket egy záros határidőig még lehessen forgalmazni.

Feltöltő: Nagy Ágnes / 2014-06-10 14:35:02

Vállalkozást szeretne indítani, és mindenképpen takarékoskodni kíván a kezdetekkor? Nem tudja, miként fog működni az üzlet, és nem szívesen adna ki százezreket már az elején különféle irodai berendezésekre, készülékekre? Esetleg munkája megengedi, hogy otthon dolgozzon, mégis fontosnak tartja a színvonalas elérhetőség biztosítását?

Feltöltő: Nagy Ágnes / 2014-06-10 08:10:42

Június 15-én, vasárnap rendezi a Szegedi Sport és Fürdők Kft. Kelet-Magyarország legnagyobb nyílt vízi eseményét az Érj át! távúszást. A Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával megvalósuló, immár több mint tíz éves hagyományokat maga mögött tudó rendezvényre elsősorban szabadidős úszókat várnak a szervezők a maty -éri Szegedi Olimpiai Központba.

Feltöltő: Nagy Ágnes / 2014-06-10 07:46:15

Hétfőn több helyen is harminc foknál melegebbet mértek az országban. Az ÁNSZT arra figyelmeztet, hogy ilyenkor mindenkinek oda kell figyelnie, mert az első nyári hullám mindig jobban megterheli a szervezetet. Szinte mindenhol megteltek a strandok és a vízpartok is, aki csak tehette kihasználta a jó időt és a hosszú hétvégét. A hét második felében azonban enyhülés érkezik.

Feltöltő: Nagy Ágnes / 2014-06-09 13:47:58

Zenés mesejátékokkal, alternatív színházi előadásokkal és regényadaptációkkal is várja a XII. Szegedi Várjátékok idén az érdeklődőket. A július 3-án kezdődő programsorozat egy hónapon keresztül kínál szórakozást a kicsiknek és nagyoknak – mondta el a szervező Szegedi Pinceszínház vezetője.