Promenád
Feltöltő: Soós Kata / 2017-11-14 06:28:03

Kedden 10 órától Napraforgó a Rádió 7-ben. Műsorvezető: Ács Helga "HÁZUNK TÁJÁN - újdonságok a Szegedi Tudományegyetem hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Karáról" – SZTE Mezőgazdasági Kar magazinja, Téma: November 15-dikén zárul a jelentkezés a Vidékfejlesztési agrármérnöki mesterszakra.

Feltöltő: Tudósító / 2017-11-13 21:54:03

Sajnos mi emberek sokszor túl könnyen megtéveszthetőek vagyunk, és bár fontos az egészségünk, néha a pénztárcánkat jobban védjük, így hajlamosak vagyunk arra, hogy az olcsóbb, kevésbé hatékony, vagy esetenként épp ártalmas gyógymódok mellett döntsünk. Épkézláb című magazinunkban, dr. Ciortea Péter aneszteziológus belgyógyásszal arról beszélgettünk, hogyan lehet felismerni a hamis gyógyszereket, és hogyan kerülhetjük el azokat.

Feltöltő: Égető Réka / 2017-11-13 13:20:04

Nagyszabású Pályaválasztási Napokat rendeznek november 16-18-án, Szegeden. Ennek részleteiről beszélgettünk a Rádió 7 hétfői Napraforgójában Bereczki Pállal, a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának vezetőjével, Bacsa Judittal, a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat főigazgatójával, Horváth Gáborral, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képzési vezetőjével, valamint Balázs Gittával, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály szolgáltatási szakügyintézőjével.

Feltöltő: Tudósító / 2017-11-12 01:23:19

Fergeteges Márton-napi mulatságot szervezett a Rotary Club Hódmezővásárhely és a Hódmezővásárhelyi Rotary Alapítvány a Fekete Sas báltermében szombaton, Hódmezővásárhelyen. Az est bevétele a tehetséges, ám hátrányos helyzetű diákok megsegítésére alapított ösztöndíjához, valamint a Tündérkert projekt bővüléséhez járul hozzá.

Feltöltő: Tudósító / 2017-11-11 13:33:55

Bár olykor csodásan süt még a nap, de egyre gyengül az ereje, és valamennyien érezzük, hogy nyakunkon a tél. Itt az ideje, hogy megejtsük az év végi nagytakarítást, hisz életünk csak portalanul lehet gondtalan. Vendégünk volt a Családi magazinban Asztalos Péter, a BarZak Takarítószolgálat vezetője. A műsorban főként a szőnyegek, kárpitok tisztításáról beszélgettünk.

Feltöltő: Tudósító / 2017-11-11 13:21:44

Sajnos manapság egyre több népbetegség fenyeget bennünket, melyekért szokás a felgyorsult életet, a fokozódó stresszt hibáztatni. Pedig csak rajtunk múlik, hogy tudunk-e egészségesen élni - a körülmények ellenére is -, és hogy megteszünk-e mindent a megelőzés érdekében. A prevencióban hatékony segítségünk lehet a BEMER terápia, melyről Sinóros Róberttel, a Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdió tulajdonosával és dr. Duray Péter belgyógyász, reumatológus, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, sportorvossal beszélgettünk a Családi magazinban.

Feltöltő: Tudósító / 2017-11-10 15:55:09

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, országgyűlési képviselő egy teljesen új, modern piac létrehozását, kialakítását javasolja a jelenlegi helyén. Ebbéli véleményét a pénteki közgyűlésen ismertette Hódmezővásárhelyen, a Polgármesteri Hivatal Dísztermében.