Promenád
Feltöltő: Tudósító / 2017-12-04 22:34:39

Karácsony havában járunk, s az advent időszakának a családról, a lelki töltekezésről kellene szólnia. Ehelyett azonban rohanunk, teszünk-veszünk, szervezkedünk, évet zárunk, témazárókat írunk… vagyis a stressz az év utolsó havában kulminálódik. De szerencsére Zsibók Erika reflexológus masszőr segít nekünk kiszakadni a mókuskerékből, ráadásul csodás karácsonyi ajándékról is gondoskodhatunk a segítségével. Épkézláb című magazinunkban erről beszélgettünk.

Feltöltő: Tudósító / 2017-12-02 18:48:18

Együtt töltötték a kertvárosi családok advent első hétvégéjének szombatját Hódmezővásárhelyen, ugyanis a Kertvárosi Olvasókör, a Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola és a Bessenyei Ferenc Művelődési központ szervezésében egy hangulatos és meghitt adventi délutánnal találkozhatott mindenki az általános iskola előtti téren. Az eseményről készült videót a cikk alján találja!

Feltöltő: Tudósító / 2017-12-02 14:16:18

Bár még három hét van karácsonyig, ilyenkor az ember már azon gondolkodik, mit tehetne a fa alá. Talán a legszebb és leghasznosabb ajándék az egészség lenne, szép piros masnival átkötve. És erre van is lehetőség, hisz a BEMER terápia segít a szervezetünk erősítésében, és segít az öngyógyító mechanizmusok beindításában is, így remek ajándék lehet. Erről beszélgettünk a Családi magazinban Sinóros Róberttel, a Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdió tulajdonosával.

Feltöltő: Tudósító / 2017-12-01 20:32:38

Ady Endre születésének 140. évfordulója alkalmából tartottak zenés irodalmi estet a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban Hódmezővásárhelyen, pénteken. A verseket Rácz Attila amatőr versmondó adta elő, a zenei alkotásokat Dani Imre zongoraművész, valamint Baracskai Judit énekes és Koczka Ferenc a Szegedi Nemzeti Színház karmestere hozta el a BFMK színpadára.

Feltöltő: Tudósító / 2017-12-01 08:49:16

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatta hétfőn reggel, hogy Almási István polgármester életének 73. évében elhunyt. Érte gyertyákat gyújtottak szerte a városban. Videóban emlékezünk! Kattintson a videóra!

Feltöltő: Tudósító / 2017-11-30 18:58:42

A többszörös véradókat jutalmazták csütörtökön a Hódmezővásárhelyi Polgármesteri Hivatal dísztermében. Összesen 208 lakos részesült Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó Vérellátó Osztályának elismerésében.

Feltöltő: Soós Kata / 2017-11-30 12:57:50

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy Almási István polgármester búcsúztatására 2017. december 1-jén, pénteken kerül sor. A Rádió 7 meg nem erősített információi szerint kegyeletét Orbán Viktor miniszterelnök is személyesen rója le.

Feltöltő: Soós Kata / 2017-11-29 14:13:52

Egyre többen veszik igénybe a babaúszást, mely egy mozgásos, mondókás kikapcsolódás a babáknak és a szülőknek is. Általában mosolygó arcocskákkal lehet találkozni egy-egy foglalkozás alkalmával, hiszen a gyerekeknek is jól esik a szülőkkel együtt töltött idő. Kovácsné Pető Anikó babúszó oktatóval, edzővel, valamint Szabó Renáta babaúszó oktatóval, edzővel beszélgettünk a Rádió 7 Női magazinjában.