Promenád
Feltöltő: Soós Kata / 2017-10-31 09:24:01

Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a mozdonyvezetővel és forgalomirányítóval szemben, akiknek a mulasztása miatt 2017 januárjában Csengelénél két személyszállító vonat azonos vágányon egymással szemben haladt; végül a két szerelvény egymástól mintegy négyszáz méterre állt meg - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-t.

Feltöltő: Soós Kata / 2017-10-30 16:31:23

A vasárnapi több mint száz lakossági bejelentést hétfőn délelőtt újabb huszonkilenc segélyhívás követte. A műszaki mentéseket hétfőn délelőtt főként Szeged, Csengele, Makó, Kübekháza, Zsombó és Mórahalom településein végezték el a tűzoltók. A legtöbb esetben a kidőlt fák és a lehasadt faágak akadályozták a közút forgalmát, több helyen pedig az épületre vagy távvezetékekre dőlt fák törzsét és ágait távolították el a tűzoltók.

Feltöltő: Czabarka János / 2017-10-30 11:55:42

Hódmezővásárhelyen a Kálvin János téri körforgalomban két személyautó ütközött. Személyi sérülés nem történt. Az egyik érintett jármű külföldi és utánfutóval közlekedett, amikor is átlépte a kettős záróvonalat. A helyszínelés várhatóan fél órát tart. A rendőrök irányítják a forgalmat, a belső sáv lezárása mellett.