Promenád
Feltöltő: Soós Kata / 2018-02-23 10:10:08

Megdőlt egy nagy méretű fa Hódmezővásárhely külterületén, a Csomorkányi úton. A fa törzse a közút forgalmát is veszélyeztette. A csütörtök délutáni lakossági bejelentést követően a hódmezővásárhelyi egységek érkeztek a helyszínre. A tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével végezték el a műszaki mentést, melynek köszönhetően rövid idő alatt helyreállt a forgalom az érintett útszakaszon.

Feltöltő: Czabarka János / 2018-02-21 16:30:49

Az előző év baleseti helyzetéről és a közlekedési balesetek megelőzése érdekében tett intézkedésekről tárgyalt 2018. február 21-én, Békéscsabán, a Békéscsabai Városi Baleset-megelőzési Bizottság. A szervezet elnöke, dr. Bede Sándor r. ezredes, a Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetője hangsúlyozta, hogy mindent meg kell tenni a balesetek és a sérültek számának csökkentéséért.

Feltöltő: Soós Kata / 2018-02-21 07:44:55

Az ország nagy részén továbbra is változó intenzitással havazik. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a havazással érintett térségekben a kora reggeli órákban mintegy 400 munkagéppel végezte a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákat. Valamennyi országos közút járható, de az autósokat arra kérik a szakemberek, hogy továbbra is fokozott óvatossággal vezessenek, utazás előtt pedig tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról.