Promenád

Nincs megállás, az év első munkanapján is csatornáztak

Feltöltő: Antal Sándor / 2014-01-02 15:52:34

Az év első munkanapján folytatta a munkát a kivitelező, így továbbra is jól halad a mindszenti szennyvízberuházás. A munkálatokat egyelőre az időjárás sem zavarta. Csütörtökön a Kodály, a Petőfi és a Somogy utcában végezték a bekötéseket.

Továbbra is a szárnyvezeték kiépítését végzi a kivitelező a Mindszent Város Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Beruházásának Megvalósítása elnevezésű KEOP-1.2.0/09-11-2011-0049 azonosító számú projektben.

2014. első munkanapján, azaz január másodikán három csoport, három utcában folytatta a munkálatokat. A Kodály, a Petőfi és a Somogy utcában találkozhattunk a munkás csoportokkal, akik továbbra is napi 4-6 bekötést készítenek el.

„Eddig az időjárással nem volt gond. Próbálunk minél gyorsabban és észrevétlenül dolgozni” – mondták a munkások, akiktől megtudtuk, hogy néhány brigád nem jött ki 2014. első napján dolgozni, de hamarosan visszaáll a régi rend és akkor újra teljes erőbedobással, és létszámmal végzik majd a munkálatokat.

Mucsi Istvánnal, az egyik „brigád” vezetőjével a Polgármesteri Hivatal előtt találkoztunk, aki elmondta, hogy jelenleg leltároznak, és amint azzal végeznek, folytatják az ősszel elkezdett munkát.

Mikula József, helyi lakos a korábbi megkérdezettjeinkhez hasonlóan elégedetten nyilatkozott. „Minden rendben és gyorsan ment. Én teljesen elégedett vagyok” – mondta József.

A.S.