Promenád

„Megszállták” a Szőlő-partot a kivitelezők - fotókkal!

Feltöltő: Antal Sándor / 2013-12-03 14:43:42

Hat csoport, több mint negyven munkás dolgozik a mindszenti csatornázáson, ahol jelenleg a Szőlő-parton zajlik a kivitelezés. A munkálatok során probléma nem történt, a helyiek elégedettek – tájékoztatta portálunkat Vígh Csaba csoportvezető.

A Szőlő-parton több utcában is dolgozik már a kivitelező a Mindszent Város Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Beruházásának Megvalósítása elnevezésű KEOP-1.2.0/09-11-2011-0049 azonosító számú projektben.

Vígh Csaba, csoportjában jelenleg öten dolgoznak, akik közül mindenki mindszenti. - Naponta 4-5 bekötést készítünk el, de ez attól függ, hogy mennyit kell fúrni – mondta Vígh Csaba, aki hozzátette, eddig semmi gond nem volt, próbálunk láthatatlanok maradni, amiben nagy segítségünkre vannak a lakók is.

- Igyekszünk tisztán dolgozni, és ez mindaddig lehetséges, amíg nem esik az eső vagy a hó – mondta a csoportvezető.

Bánfi Lajos, Szőlő utcai lakosnál dolgoztak mikor a munkálatok helyszínén jártunk. A mindszenti férfi elégedett, de ezt nem csak a maga, hanem a környéken élők nevében is mondta.

„Mindenhol szépen meg csinálják a bekötéseket, aminek szinte nyoma se marad. A munkálatok megkezdése előtt időben szóltak, becsöngettek és tájékoztattak, hogy mikor jönnek, majd azt is megbeszéltük, hogy hol fut majd a vezeték” - mondta Bánfi Lajos.

A.S.