Promenád

Akik nem voltak restek korit ragadni

Feltöltő: Tudósító / 2018-02-12 23:14:29

Talán a hideg, vagy a hét első napja, esetleg a sok tanulnivaló lehetett az oka annak, hogy hétfőn késő délután csak egy-két ember korcsolyázott a hódmezővásárhelyi jégpályán. De aki ott volt, az annál lelkesebben és lendületesebben tudott haladni a csúszós felületen.

 

A jépgpályán hétfőn késő délután bizony-bizony csak néhány ember siklott fel-le a jégen, de ők lelkesen és lendületesen korcsolyáztak. Akadt, aki szélsebesen csúszott, más pedig korcsolyázókat megszégyenítő módon korizott. S akadt, aki most tette meg első biztosabb "lépéseit" a csúszós felületen. A majdnem 4 éves Hannát nagymamája kísérgette a pályán. A kislány már több alkalommal volt a jégen, és igencsak fiatal kora ellenére nagy bátorságról tett tanúbizonyságot. Ügyesen lépkedett, majd csúszott a korcsolyával.

A hódmezővásárhelyi jégpálya minden nap 8 és 20 óra között üzemel, időjárástól függően. A karbantartások, ha szükségesek, 11 órától 12 óráig és 15 órától 16 óráig tartanak.

Ha nem biztos benne, nyitva van e a jégpálya, és nem akar "potyára" kimenni, a következő linkre kattintva leellenőrizheti: https://onlinecamera.net/elo-webkamerak-hodmezovasarhely-jegpalya

 

Ács Helga