Promenád

A gyerekekre nem tudok nemet mondani...

Feltöltő: Herczegh Sándor / 2018-02-10 09:09:33

Mi a Lázár-wellness? Hol fújja ki az ember fejéből a szél a bajt és otthonülő típus vagy sem Lázár János? Erre is választ kaphatunk a Miniszterelnökséget vezető miniszter internetes oldalára ma felkerült videóból.

Szombat délelőtt 10 óra 30 perc. Fogadóóra a hódmezővásárhelyi városházán - sorsok, kérések, kérdések, vegytiszta társadalmi körkép tárul Lázár János elé, aki leszögezi: ma a megélhetés és a lakhatás a legnagyobb probléma. Azonban, ha mindezekben gyermekek és nagycsaládok is érintettek, akkor arra soha nem tud nemet mondani. Mintegy 40 ember jött el, mire delet ütött az óra.

Délután azonban irány a kardoskúti puszta, ami Lázár szerint világhírű és szenzációs dolog. Itt ki lehet kapcsolni, akár gyerekekkel, akár egyedül, hiszen sokszor nagy a szél, ami kifújja az ember fejéből a bajokat - ez a Lázár-wellness - és feltöltődve térhet haza a családi otthonba, (habár tanyán is szívesen lakna, akár 5 percen belül) ahol már várja a felesége. A nyakkendőkötés - a nyitókép ezt demonstrálja - általában az ő reszortja...

Este már a Németh László Általános Iskola és Gimnázium báljának fővédnökeként leginkább azt tanácsolja a fiatalembereknek, hogy ne lépjenek a kisasszonyok lábaira.

Jól táncol. Erre és sok minden másra a bizonyíték itt: https://lazarjanos.hu/hu Videóriport - Szombat délután több bennem a szenvedély, mint hétfő reggel...

Herczeg Sándor

(forrás: lazarjanos.hu)